top of page
Search

Ja to dám. Ja prepíšem svoj príbeh!

Trápiš sa takmer každý deň vo svojom živote?

Dopuješ sa každý deň liekmi a si pritom mladá baba takmer na začiatku svojej produktívnej éry tvojho života?


Tak sa na sebe teraz z chuti zasmej a povedz si “Žena, začni rozmýšlať “


"Nastav si svoj playlist života na lepšiu melódiu!"

Čauko, si v situácii, kde ti život hádže kameňe do cesty? Možno ti každý deň pripadá ako "mission impossible". Diagnóza v ruke a okolie, ktoré ti ponúka iba pohľady ľútosti. A ty? Ty si len mladá baba, ktorá by mala teraz rozkvitať, nie sa utápať v mori tabletiek a obmedzení.

Ale počkaj, už je čas vypnúť ten starý film plný drám a začať písať nový príbeh. Život je ako playlist - máš moc ho kedykoľvek zmeniť. Nechaj si poradiť od niekoho, kto prešiel tmavým tunelom a našiel v ňom svetlo.

Áno, ja som bola tá, ktorej lekári povedali "neliečiteľná". Bola to ako facka od reality. Prvé chvíle sú ako búrka, ktorá ti zamieša všetky plány. Ale vieš čo? Každá búrka raz skončí a objaví sa dúha.

Je to o odvahe, energii a tom, že si povieš: "Ja to zvládnem!" Je jedno, či máš 20, 30 alebo 40. Tvoja diagnóza nie je tvoj životný príbeh. Je to len kapitola, ktorú môžeš prepísať.

Tak kuk na moju stránku, pozri si moje videá a napíš mi. Som tu pre teba. Spoločne nájdeme cestu, ako si užiť každý deň naplno, bez ohľadu na výzvy, ktoré nám život prináša. Si silná, a spolu to dáme!



27 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page